Donja

Donja

zondag 3 augustus 2014

vakantie

Zomer in Zeeland........Wat een mooi landje hebben we toch en als zoals nu het weer mee zit is het een geweldig vakantieland. We zitten op een boerencamping waar ze van een oude schuur diverse appartementen hebben gemaakt. Daar waar honden zijn toegestaan zijn ze ook, rechts van ons een Deense Dog van 6 jaar, Paula. Links van ons een Franse Buldog, Stich, van 11 weken. Op de camping zelf ook de nodige honden, naast wat blaffen naar elkaar, geeft dat geen problemen.

We waren al gestopt met de ballen thuis, Donja is er zo door geobsedeerd dat we besloten om een bal alleen voor bijzondere gelegenheden te gebruiken. Ja, als er dan kinderen gaan spelen met ballen voor ons huisje....goed leermoment :-).

De zee is ook wat raars, daar is Donja wel wat angstig voor. Wie weet zwemt ze aan het eind van de week even naar Vlissingen en weer terug maar nu is het nog voorzichtig, zeg liever angstig, aan de riem met het baasje kennis maken met dat zoute goedje:

Vandaag staat er een fietstochtje gepland, Kwispel achterop bij het baasje en Donja bij mij op de scootmobiel. Een kleine 40 km met onderweg de nodige wandelingetjes en terrasjes. Moet lukken, heb er zin in.2 opmerkingen:

  1. Wat gaat het hard Coby, zie d'r groeien. Fijne vakantie verder ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze wordt echt al groot! Veel plezier in ons mooie land en succes met de ballen! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen