Donja

Donja

vrijdag 30 mei 2014

en alles is verder goed!

Wat een drukte gisteren, Donja was zo onrustig, ze moest aan zoveel dingen wennen, ander huis, andere omgeving, een hond die het helemaal niet leuk vind om te spelen. Zindelijkheid zullen we ook moeten trainen maar ach, elk plasje wordt opgeruimd en de vloer daarna schoon gemaakt met een hygienisch doekje. Als zij zindelijk is,  is de hele vloer met de hand gedweild:-)

Vandaag is ze voor het eerst mee geweest in de fietskar, na twee blafjes vond ze het prima en zat ze als een prinsesje in haar koets. We zijn ook naar onze eigen dierenarts geweest voor de tweede enting, ik zag daar best wel tegen op. Zou er nog meer niet goed zijn.....maar gelukkig: alles is verder in orde. Over 3 weken de laatste enting en dan naar de puppiecursus. Donja is onze 6de hond, nog nooit hebben we een cursus gedaan nu toch maar wel gezien haar handicap. 

En wat ze zoal doet? Spelen, spelen en nog eens spelen en het liefst met de bal:


5 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje die Donja..... ik ben zo benieuwd hoe ze gaat opgroeien, in ieder geval in een erg warm thuis zie ik!! ... Maar hoe roepen jullie haar bijvoorbeeld?
  x Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Coby, wat een droppie! En wat mooi dat jullie Donja zo'n goed thuis geven! Ik hoop haar gauw eens te bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje Coby, als kind van twee dove ouders (inmiddels beide overleden) weet ik uit ervaring wat voor handicap het is maar gelukkig kun je honden ook gebaren aanleren en een puppycursus zou ik daarom zeker aanraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk dat je een apart blog hebt gemaakt! je maakt mooie foto's en schrijft er fijn leesbaar bij dus ... hopelijk gaan veel mensen je blog vinden en volgen en wie weet inderdaad ook mensen die ervaring hebben met een dove hond. Heel bijzonder, maar heel waardevol!

  BeantwoordenVerwijderen