Donja

Donja

zondag 1 juni 2014

rust en onrust

Na de injecties vrijdag was Donja niet helemaal fit, moe en niet zo uitbundig als we haar hadden leren kennen maar haar nenergie is weer terug. Oh help, hoe leer ik een pup om geen gaten te graven in onze tuin. Na 5 jaar heb ik de tuin zoals ik hem wil hebben en dan komt zij er aan.....hier een gat, daar een gat, takken van de hortensia, blaadjes happen van alle planten die er staan. Met een zachte bezem duwen we haar zachtjes een andere kant op: he leuk speeltje die bezem......Nee geen goede methode, maar ja roepen heeft geen zin dus toch maar blijven doen.

Vrouwtjes moedergevoelens kwamen ook weer boven, dus een lekker Brintapapje koken en niet enkel droog voer. Nee ons prinsesje geeft daar niet zo om, wel wat blikvlees door de brokken en soms een eitje.

O ja, het vrouwtje heeft ook van die leuke koordjes aan haar broek, daar kan ik zo lekker in hangen. Na al dat spelen kiest ze vaker de bench om lekker in te gaan slapen:


2 opmerkingen:

  1. Als je eruit bent hoe dat graven te voorkomen, hou ik me aanbevolen.
    Boris is niet doof, maar doet graag alsof dat wel zo is en graaft lekker verder :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een belevenissen met Donja, maar dat komt vast en zeker helemaal goed, ze heeft een wereldplek bij jullie en die horstensia die stek ik zo weer voor je...

    BeantwoordenVerwijderen