Donja

Donja

maandag 9 juni 2014

naamplaatje

Wat gaat de tijd toch snel en wat ben je druk met zo'n kleine ondeugd in huis. PFFFF en vermoeiend, je moet het wel uit volle overtuiging doen maar dat doen wij. Het valt ons niet eens meer op maar vrienden die gisteren hier waren viel het op hoe vaak we naar haar toe moesten lopen om gedrag te corrigeren, ja een schreeuw werkt niet. Maar wat zijn er veel leuke momenten, zoals stoeien met het baasje in de tuin:


Gisteren liep ik met haar in het park toen we een 7 maanden oude Golden Retriever tegen kwamen. Na wat snuffelen van beide kanten zijn ze zo heerlijk, liggend in het koele zand in de schaduw, aan het spelen gegaan. Jammer dat ik daar geen foto van heb kunnen maken, wel een half uur lang rolden ze over elkaar heen, hingen in elkaars lippen, lagen de poten over elkaar heen of lag Donja op de andere hond. Zonder geluid hebben ze zeker een half uur zo gespeeld.

Voor het geval dat Donja in een onbewaakt ogenblik er tussen uit piept hebben we een penning laten maken met de melding dat ze doof is en onze telefoonnummers er op:3 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk om te lezen dat het zo goeg gaat. Slim om een penning te laten maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat jullie zo van haar genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk stukje. Jullie genieten echt dat kun je wel lezen.

    BeantwoordenVerwijderen