Donja

Donja

maandag 30 juni 2014

speeltjes

Net als op mijn andere blog heb ik ook op dit blog niet de tijd en energie gehad om iets te plaatsen. Dit omdat Flip, onze kleinzoon van 3 maanden, met Kinkhoest in het ziekenhuis ligt. Vanmorgen om 6 uur vond Donja dat het tijd was om op te staan dus maar even snel achter de computer om iets te plaatsen. Nou ja snel....na het eten was alles onveilig voor haar: mijn telefoon, de afstandsbediening, de schone was die netjes was opgevouwen voor Anne, mijn tenen en zo maar door. Ze ligt nu heerlijk te kauwen op een kluifje.

Wat had ik graag een foto geplaatst van Donja in een modderpoel, 's morgens loop ik meestal een rondje in het park. Daar ken je, door alle jaren dat je daar loopt, de meeste mensen met hond. Zo ook Annelies en Meike, ach laat haar maar even los, wij letten ook op, kan ze even lekker spelen.....ok. Wat vond Donja het fijn om even met Olle te rollebollen maar mijn oog bleef maar trekken naar de bijna lege sloot waar we vlabij stonden. En ja hoor, daar ging ze.......tot haar oksels zakte ze weg in de stinkende modder......

Wat was het weer leerzaam op de hondenschool, wisten jullie dat tennisballen zo slecht zijn voor de honden? De tanden slijten heel erg, ze kunnen verstoppingen krijgen..Dus maar snel een andere bal gegeven. Ook geleerd dat speeltjes van fleece goed zijn. Marél, onze jongste, naar de Ikea om voor een prikje 3 dekens te halen en gisteren de eerste geknoopt voor haar:1 opmerking:

  1. There's SHOCKING news in the sports betting industry.

    It's been said that every bettor must watch this,

    Watch this now or stop placing bets on sports...

    Sports Cash System - Automated Sports Betting Software.

    BeantwoordenVerwijderen