Donja

Donja

donderdag 12 juni 2014

ziekjes en een eigen speelplekje in het zand

Eergisteren zijn we weer naar de puppenschool geweest, wat was het weer leuk, wat heerlijk om samen zo met haar bezig te zijn. De laatste keer op dinsdag. Volgende week zaterdag gaan we starten met een nieuwe groep. Leuk!

Donja vindt het heerlijk om gaten te graven in de tuin. We zijn gek op haar....maar we willen toch onze tuin wel wat netjes houden:-) Het viel me op dat ze het fijn vindt om op het zand te liggen spelen met deze zomerse temperaturen en daarvoor koos ze steeds een plekje bij een grote hortensia. Daarom heb ik dat stukje maar leeg gemaakt voor haar, volgend jaar weer wat mooie planten er in doen. Ik kreeg van iemand trouwens een tip: daar waar ze graaft, maak je als ze slaapt een groter gat en doet daar wat poep van haarzelf in en gat weer dicht gooien. Twee plekken zo gedaan en ze heeft daar,NOG, niet gegraven!Vandaag was ze niet lekker, ook een paar keer moeten overgeven. Zal wel van de warmte komen of iets te veel aarde naar binnen gekregen...dus ook mijn culinaire kwaliteiten moesten vandaag naar voren komen, gekookte kip met witte rijst. En ja natuurlijk biologische kip, we blijven principieel:-), wat een uitgave. Maar het smaakte haar lekker! Nog genoeg voor morgen over en ook Kwispel smikkelde heerlijk mee.
2 opmerkingen:

  1. Wat een bofkontje is die kleine Donja toch. Een heerlijk plekje om te graven en dan ook nog eens een overheerlijk kippetje. Het is wel duidelijk dat ze zich geen beter huis had kunnen wensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ze maar blijft drinken, dat is belangrijk. Lief dat ze een eigen graafplekje heeft. Kaijak vond het onder de hortensia ook het lekkers. Die heeft het alleen niet overleeft. Nou ja de bloemist moet ook leven. Sterkte met de patiƫnt.

    BeantwoordenVerwijderen